wie ben ik?

jose cornet nieuw

Ik ben José Cornet, getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen. Mijn leerschool is de geestelijke gezondheidszorg waarin ik 40 jaar heb gewerkt, voornamelijk als sociaal psychiatrisch verpleegkundige met voortgezette opleiding.  In die hoedanigheid was ik gesprekspartner van mensen die kampen met problemen als verdriet, angst, verlies, acceptatie, eenzaamheid of onzekerheid. Ik had het voorrecht vertrouwen te krijgen en een poosje mee te mogen lopen in het leven van velen. Kostbare ontmoetingen.

Net zo belangrijk is de leerschool van mijn eigen leven. Mijn rol als kind, partner, moeder, collega, vriendin. Periodes van onzekerheid, ziekte, liefde en groei. Met vallen en opstaan vond ik balans en leerde het leven vandaag te leven.

Ik zie mezelf inmiddels als een vrouw met levenservaring en oprechte interesse in anderen. Ik houd van het gesprek, ben bedreven in het verstaan van de ander en het onder woorden brengen van wat vaak moeilijk in woorden te vatten is. Ik vind het fijn een ander te helpen zaken op een rij te krijgen. Ik hoor vaak dat ik makkelijk in de omgang ben, laagdrempelig in het contact, open en betrouwbaar.